Daune Expert

Asiguratii RCA si CASCO au la dispozitie un serviciu de asistenta pentru daune auto, prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone-uri, lansata recent de Daune.Expert. Serviciul vizeaza:

  • reducerea stress-ului clientului care are un eveniment auto:
  • parcurgerea etapelor necesare avizarii si instrumentarii dosarului de dauna
  • servicii auxiliare pentru client care nu intra in aria despagubirilor politelor RCA (de exemplu – tractarea masinii indisponibilizate a soferului vinovat, de la locul accidentului)
  • informatii complete si securizate de la locul evenimentului auto pentru asigurator, in timp real, inclusiv ‘early warning’ in cazul daunelor cu vatamari.

Prezentare aplicatie mobila Daune.Expert

Daune Expert

Toate informatiile sunt oferite in format electronic si disponibile asiguratorilor prin servicii web sau acces la portalul daune.expert, ‘claims-assesment’ (mediere la dauna – n.r.) in relatia pagubit-asigurator-service auto.

Serviciul va fi vândut prin intermediul platformelor de brokeraj. Documentul eliberat atestă valabilitatea și acoperirea serviciului și conține instrucțiunile necesare.

Descarcati aplicatia din AppStore sau GooglePlay

Potrivit reprezentanților Daune.Expert, în cazul în care clientul dispune de un smartphone este important să utilizeze aplicația mobilă deoarece se preiau astfel fotografii de la locul evenimentului auto cu autoturismele implicate, locul accidentului, marcajele rutiere, documentele șoferilor implicați, se stabilesc exact locul evenimentului rutier, data și ora, informații legate de eventualii martori, iar toate acestea vor duce la eliminarea oricăror ambiguități, dubii despre cum s-a întâmplat accidentul auto, conducând astfel la urgentarea instrumentării dosarului de daună și eliminarea reconstituirilor.