Calificare profesională-5 motive ca să nu mai stai pe gânduri pentru a investi în dezvoltarea profesională

Dacă îți dorești să fii înconjurat de mai multe oportunități în cariera de agent de asigurare/broker de asigurare, să câștigi mai multă încredere, să ai rezultate atât pe plan profesional, dar și personal, este important să investești în tine. 

Anul acesta îți aduce oportunități noi, așa că de ce să nu profiți de ele? 

Programele de pregătire sunt realizate conform cerințelor legale prevăzute de normele de pregătire profesională continuă în domeniul asigurărilor și pensiilor private emise de ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară). 

 

Aceste cursuri se adresează: 

 • agenților de asigurare persoane fizice și juridice;  
 • subagenților;  
 • brokerilor în asigurări/reasigurări;  
 • asistenților în brokeraj persoane fizice;  
 • personalului propriu al brokerului de asigurare și/sau reasigurare, care are ca principală atribuție de serviciu intermedierea contractelor de asigurare și/sau reasigurare;  
 • angajați ai societăților de asigurare implicați în activitatea distribuției produselor de asigurare; 

 

Iată de ce să investești în dezvoltarea personală: 

 1. Creează-ți noi conexiuni

La un moment dat poate fi vorba de o avansare, de îmbunătățirea calificărilor, de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe din industria ta. În felul acesta obții accesul la resursele necesare pentru dezvoltarea carierei. 

 1. Câștigă-ți încrederea de sine

Odată cu dobândirea unor abilități noi, vei deveni mai încrezător. Vei avea mai multe de spus când te vei întâlni cu alte persoane din aria ta de lucru, vei fi așadar mai sigur pe tine. 

 1. Obține abilități noi

Vorbitul în fața unui public numeros este o abilitate care se dobândește. Aici nu este vorba de talent, ci de voința de a progresa. Poți investi în a câștiga abilități noi, astfel, te diferențiezi de mulțimea de candidați de pe piață.  

 1. 4.Fii deschis la schimbare

Schimbările la locul de muncă, de cele mai multe ori, provoacă stres din cauza incertitudiniilor pe care le avem față de cunoștiințele noastre. Investește în tine și vei trece cu ușurință și pozitivitate peste momentele tensionate. 

 1. Oportunități uimitoare

Atunci când beneficiezi de cursuri de pregătire profesională, te gândești la modalități noi și inovatoare de a obține succesul pe plan personal și profesional. 

 

Datele examenelor, la finalizarea cursurilor de calificare, le regăsiți în tabelul de mai jos.

Nu mai sta pe gânduri! Nu te priva de oportunitățile de dezvoltare atât profesională cât și personală! 

Haideți să lucrăm împreună la modul în care poți face lucrurile mai rapid și mai eficient decât înainte.