Have questions? Leave us a message here

Happy customers

Cu noi sunteti in siguranta. Pentru ca obiectivul nostru principal este sa oferim servicii profesioniste de brokeraj, nu mai trebuie sa va asumati riscuri. Cerintele si beneficiile clientului sunt prioritare. Asadar alegem pentru dvs. produsele cele mai avantajoase.

Professional collaborators

Dezvoltam o afacere de succes impreuna cu peste 10.000 de colaboratori la nivel national care se bucura de avantajele oferite de companie. Alaturati-va si dvs. echipei noastre pentru a porni pe drumul spre independenta financiara!

National network

Beneficiezi de o retea cu acoperiere nationala pentru ca impreuna suntem mult mai puternici. Astfel, nu conteaza de unde esti, iti stau la dispozitie peste 70 de locatii in care poti obtine informatii despre cursurile pe care urmeaza sa le sustii.

Succesul apare acolo unde oportunitatea si pregatirea se intalnesc. Si dvs. puteti sa aveti o cariera de succes in domeniul brokerajului daca alegeti sa beneficiati de experienta, informatiile si know how-ul care le punem la dispozitie.

Obiectivul Destine Holding este sa ofere echipei sale de asistenti in brokeraj suportul necesar atingerii nivelului de performanta. Astfel, colaboratorii nostri au acces la un sistem de pregatire profesionala complet care inglobeaza atat metode de instruire clasice, cat si metode moderne livrate in mediul online.

Access our professional qualification and continuously training courses